Povežite se sa nama

Vijesti

MILAČIĆ POZVAN NA SASLUŠANJE U SPECIJALNO POLICIJSKO ODJELJENJE: Na poziv ću se za zadovoljstvom odazvati

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednik Prave Crne Gore, Marko Milačić pozvan je na saslušanje u Specijalno policijsko odjeljenje, saopšteno je iz te partije.

– Poziv u Specijalno policijsko odjeljenje, po nalogu Glavnog Specijalnog tužioca Milivoja Katnića, i to zbog političkog saopštenja koje je preneseno na Fejsbuku, doživljavam klasičnim pritiskom odlazećeg i duboko korumpiranog Tužilaštva, koje je direktno povezano sa DPS-om, na novu vlast, čiji je Prava Crna Gora dio – kazao je Milačić između ostalog na svom Fejsbuk profilu.

Ističe da ovaj poziv dolazi nedugo nakon štoje podnio krivičnu prijavu protiv „doskorašnjeg lidera ovih i sličnih struktura Zorana Lazovića“.

– Kao i nakon što sam javno i u Skupštini Crne Gore u lice kazao svu istinu Milivoju Katniću, tako da ovaj poziv vidim i kao neku vrstu osvete, što kod mene, a oni to odlično znaju, niti pali, niti je ikada palilo, pa je stoga običan pucanj u prazno – naveo je Milačić.

Ističe da će se na poziv odazvati sa zadovoljstvom.

– Ne zato što vjerujem ovim odlazećim i kriminogenim strukturama već da bih u zapisnik, sa njihovim pečatom, kazao punu istinu ne o nekakvom Premijerovom navodnom negativnom djelovanju, naprotiv, već o njihovom anti-Ustavnom i pučističkom djelovanju na Cetinju 5. septembra – poručio je Milačić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije