Povežite se sa nama

Vijesti

MILIČKOVIĆ: Miodrag Daka Davidović je muškarac godine

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Građanska aktivistkinja i nastojateljica feminističke grupe “Bogougodnice”, Maja Miličković, smatra da je kontroverzni nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović svojim izjavama ukazao na licemjerstvo, pretvaranja i hipokriziju koja razara Srpsku pravoslavnu crkvu (SPC), i zbog toga smatra da je – muškarac godine.

Ona je navela da “Bogougodnice” podržavaju njegov javni nastup i, kako navodi, “hrabrost koji se, između ostalog, tokom života istakao i kao neimar i čuvar brojnih pravoslavnih svetinja”.

“Tačno je da se često u javnosti oglašavamo provokativno i satirično, ali uvijek vodeći se stvarnošću i lošom praksom koju je potrebno preispitati ili odbaciti. Ali ovog puta, iskreno i istinito, podržavamo nastup jednog muškarca koji je napokon ukazao na licemjerstvo, pretvaranja i hipokriziju koja razara Srpsku pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori”, precizirala je.

Miličković dalje podsjeća kako su muškarci vjernici SPC u Crnoj Gori, za razliku od žena, do sada “ćutali o moralnom sunovratu i duhovnom smradu koji se širi u najbrojnijoj pravoslavnoj crkvenoj zajednici”.

“Određeni muškarci u SPC u Crnoj Gori ne samo da se ne boje Boga, nego su sektaški zastranili i misle da su bitniji od Boga samoga. Umjesto da teže dostizanju onog što Bog zapovijeda, oni su se prihvatili srebrenjaka, podaništva i politikanstva. Brojni sveštenici i episkopi su izgubili svoju moralno-bogoslovsku osnovu i opravdanost. Zato je za pravoslavne i Bogu ugodne žene Crne Gore Miodrag Daka Davidović muškarac godine”, zajključuje nastojateljica “Bogougodnica”.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije