Povežite se sa nama

Društvo

MILOŠEVIĆ I ADŽIĆ: Odali počast žrtvama genocida u Srebrenici

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Nacionalni koordinator za suzbijanje nasilnog ekstremizma i državni sekretar MUP-a za kontrolu rada policije Rade Milošević i savjetnik potpredsjednika Vlade za unutrašnju politiku, bezbjednost, borbu protiv korupcije na visokom nivou i organizovanog kriminala Filip Adžić, posjetili su Galeriju 11/07/95 i odali počast žrtvama genocida u Srebrenici, u okviru posjete Nacionalnog operativnog tima za borbu protiv nasilnog ekstremizma i terorizma najznačajnijim bezbjednosnim institucijama Bosne i Hercegovine,

„Izuzetno je važno da se kao društvo suočavamo sa prošlošću. Nadamo se da je Balkan naučio svoju lekciju i da mlađe generacije, koje ne nose hipoteku devedesetih, imaju obavezu da ovaj prostor učine pristojnijim mjestom za život. Suživot i međusobno uvažavanje nemaju alternativu i zato je jako važno da prekinemo spiralu mržnje i iskoračimo u odnosu na ono što je bila determinanta ovog prostora. Sve svoje napore uložićemo u to da region Zapadnog Balkana ne bude sinonim za sukobe i podjele“, saopštili su iz Kabineta potpredsjednika Vlade.

Milošević i Adžić su sa kolegama sa iz Ministrastva sigurnosti Bosne i Hercegovine, Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) i Federalne uprave policije Bosne i Hercegovine razgovarali o jačanju međusobne saradnje i borbi protiv nasilnog ekstremizma radikalizma.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije