Povežite se sa nama

Vijesti

MINISTARSTVO: Nećemo dozvoliti otpisanim pojedincima iz bivše vlasti da ponižavaju ljekare i pacijente

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ministarstvo zdravlja neće dozvoliti pojedincima iz bivše vlasti koji ne mogu da prežale što su ih građani glavom i bradom otpisali, da vrijeđaju i ponižavaju ljekare, medicinsko osoblje niti pacijente, saopšteno je iz Ministarstva.

Oni su to saopštili nakon izjave funkcionera DPS-a i bivšeg direktora KCCG da je “učinak ove vlasti – katastrofa”.

“Praktično svaki peti građanin Crne Gore je u periodu od 16. do 22. avgusta došao do ljekara. Za samo tih sedam dana u Crnoj Gori je urađeno 133.029 pregleda. Ovo je precizan dokaz napora i rezultata rada kompletnog zdravstvenog sistema”, navode u saopštenju.

U isto vrijeme, ponavljaju da se ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović, za razliku od, kako su rekli, otpisanih, sve vrijeme zalaže za što skorije povećanje zarada.

“Nažalost, zbog pojedinaca koji pate jer crnogorsko zdravstvo čvrsto stoji na nogama i što danas, za razliku od prošle godine, kada su dva puta zaključavali Klinički centar Crne Gore, sada svi bez prestanka rade i mi ne zatvaramo vrata nikome. U prilogu dostavljamo detaljne informacije iz svih crnogorskih zdravstvenih ustanova u Crnoj Gori za samo sedam dana, od 16. do 22. avgusta”, zaključeno je u saopštenju.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije