Povežite se sa nama

Politika

MITROVIĆ: Krivokapić i dio poslanika pretvorili Skupštinu i Vladu u parodiju od institucija

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Premijer Zdravko Krivokapić i dio poslanika pretvorili su Skupštinu i Vladu u parodiju od institucija, ponizivši i sopstvene funkcije i one u čijem biinteresu trebalo da rade, smatraju u Demokratskoj partiji socijalista (DPS).

Poslanik te stranke Ivan Mitrović, poručio je da je i vladajućoj većini jasno da Krivokapić nije dorastao funkciji premijera i dodao da su novi skandal režirali Skupština i Vlada.

Krivokapić i ministar finansija Milojko Spajić nijesu danas došli na sjednicu Odbora za bezbjednost i odbranu na kojoj treba da se raspravlja o ponovnom pokretanju posla sa tranzitom cigareta preko Luke Bar i crnom tržištu cigareta u Crnoj Gori.

„Neodgovornim i neozbiljnim radom, sramnim odnosom i prema nadležnostima i prema građanima, dio poslanika i premijer pretvorili su i Skupštinu i Vladu u parodiju od institucija, ponizivši i sopstvene funkcije i one u čijem bi interesu trebalo da rade“, kazao je Mitrović.

On je ocijenio da je funkcionisanje izvršne i zakonodavne vlasti svedeno na ponižavanje i
prepucavanje “partnera” iz vlasti, a da njihov nedolazak u skupštinske Odbore i izgovori pokazuju omalovažavanje prema tim tijelima, građanima i državi.

Mitrović je dodao da aktuelna vlast nije u mogućnosti da odgovori na ključna pitanja i da su taoci nezrelog režima svi građani Crne Gore.

„Dok divljaju cijene, raste nezaposlenost, a budžeta još nema ni na vidiku, dok su infrastrukturni radovi zamrli, a država u svakom smislu tone – vlast, od starta jedino zainteresovana za crkvena pitanja, svakog dana daje primjer kako se ne treba ponašati“, dodao je Mitrović i poručio da je krajnje vrijeme da premijer podnese ostavku.

Mitrović smatra da Krivokapić nije razumio šta je njegov posao i da Vlada nije ostvarila ni jedan pozitivan rezultat u svom radu.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije