Povežite se sa nama

Region

MLADIĆ PORUČIO PREKO SINA: „Zabrinuo bih se da su me oslobodili, NATO pakt me je osudio jer sam branio svoj narod“

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Darko Mladić, sin osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića, u razgovoru za RTRS otkrio je kako je posjetio oca nakon izricanja presude te da je on tom prilikom poručio da bi se zabrinuo da su ga oslobodili, kao i da je bitno da narod čuva Republiku Srpsku.

Darko je kazao kako je njegov otac dobro, “miran i staložen”, te da je dobro zvučao prilikom posjete, što je pripisao adrenalinu. Komentarišući njegovo sveopšte stanje kazao je kako će se tek u narednim danima vidjeti kako će se današnja dešavanja odraziti na njegovo zdravlje.

Mladić je sinu rekao da “poruči svima” da bi se zabrinuo da su ga oslobodili, kao i da ga je “NATO pakt osudio jer je branio svoj narod i spriječio njihove planove da Srbe protjera sa svojih vjekovnih ognjišta”.

Takođe, poručio je da se “narod ne brine zbog presude” te da je bitno da narod čuva Republiku Srpsku, a da je njegova sudbina manje bitna.

Darko je prenio kako je njegov otac istakao zahvalnost sutkinji Nyambe “jer je pokazala izuzetnu hrabrost da se suprotstavi sudskom mehanizmu, koji sve ove godine, otkad je osnovan, sudi prema unaprijed napisanim aršinima i dijeli žrtve na podobne i nepodobne”.

Za kraj je poručio da zna šta narod misli o njemu, kao i da “nije on bitan, već je bitno da se čuva Republika Srpska”.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Jovo Z
Jovo Z
08.06.2021. 22:21

Stvarno je mnogo bitno što nam poručuje ovaj zlikovac

Sponzor

Najčitanije