Povežite se sa nama

COVID-19

MUGOŠA: Stanje u zdravstvu loše, a institucije prebacuju odgovornost

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Poslanik Socijaldemokrata Crne Gore, Boris Mugoša, komentarisao je danas stanje u zdravstvu, posebno se osvrnuvši na epodemiološku situaciju u proteklih deset dana.

On je na Twiter-u ukazao na zabrinavajuće epidemiološko stanje, ističući da je u posljednjih 10 dana zaraženo 6.007 osoba, a 58 preminulo, kao i da je ukupan broj trenutno aktivnih slučajeva u Crnoj Gori 7.468.

“Premijer i dalje mašta o kako reče “stalnoj ravnoteži odnosa između zdravlja i ekonomije”, dok institucije prebacuju odgovornost za zdravstveno stanje đaka. Vjerovatno je za ovu alarmantnu epidemiološku situaciju KRIV prošlogodišnji NKT, svi oni nestručni doktori koji prošle godine nisu željeli dobro Crnoj Gori, svi kritičari odluka sadašnje vlasti koji su ljubomorni na brutalnu turističku sezonu najbolju na Mediteranu. A ko je PRAV”, upitao je Mugoša.

Mugoša podsjeća da je parlamentarna većina odbila njegov predlog da se nadležni u zdravstvu i prosvjeti saslušaju na temu Epidemiološka situacija u Crnoj Gori, sa posebnim osvrtom na početak školske godine.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije