Povežite se sa nama

Vijesti

NA CETINJU: Podgoričanin napadnut prilikom povratka sa Ivanovih korita

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Podgorički biznismen I.M. pretučen je danas na izlazu iz Cetinja, nakon što se sa suprugom i djecom vraćao iz prijestonice u glavni grad.

Vijestima je iz Uprave policije rečeno da su policijski službenici identifikovali počinioce, da je obaviješteno nadležno tužilaštvo i da se preduzimaju dalje radnje i mjere radi utvrđivanja svih okolnosti događaja.

Sagovornik blizak napadnutom muškarcu ispričao je Vijestima da je I.M. prilikom povratka sa Ivanovih korita, dok je prolazio kroz Cetinje doživio provokacije i da je nekoliko osoba pljuvalo put njegovog automobila.

„Na izlazu iz grada, kod benzinske pumpe, prepriječili su im put automobilima i izudarali ga pred trudnom suprugom i djecom. Napali su i momke koji su bili u automobilu iza njegovog“, tvrdi sagovornik Vijesti.

On je redakciji dostavio fotografiju automobila kojim je navodno upravljao napadač na I.M. i ispričao da su incident posmatrala dvojica inspektora.

Iz Uprave policije Vijestima je ranije saopšteno da će utvrditi sve činjenice i okolnosti i na osnovu toga će dalje postupiti u odnosu na sami incident i na eventualno prisustvo službenika i njihovu odgovornost.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije