Povežite se sa nama

Region

Na “Happy TV” nastavili: „Moramo se boriti za obnovu identiteta Crne Gore kao srpske države“

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Na srpskoj televiziji “Happy” i jutros su nastavili da se bave Crnom Gorom. Ovog puta, lidera SRS Vojislava Šešelja ‘zamijenio’ je istoričar Aleksandar Raković.

On je, između ostalog, poručio kako cilj svih, a ne samo vlasti u Srbiji, treba da bude “borba za obnovu srpskog identiteta Crne Gore”.

“Moramo se boriti za obnovu istorijskog identiteta Crne Gore kao srpske države”, poručio je Raković.

On je kazao i kako ga posebno razočarava premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić, ustvrdivši pritom i da sa njim SPC neće potpisati Temeljni ugovor.

“Odbija i Otvoreni Balkan i Temeljni ugovor. Sa njim Temeljni ugovor neće biti potpisan, jer prevario izbornu volju i napravio Vladu protiv volje građana Crne Gore, prevario je patrijarha Irineja i iznevjerio je očekivanja vlasti RS koje su ga bratski dočekale u Banjaluci a samo nekoliko dana kasnije smijenio je ministra Vladimira Leposavića. Iznevjerio je očekivanja i nepouzdan je, na njegovu riječ se ne može osloniti, jednostrano mijenja sadržaj Temeljnog ugovora i moraće da obrazloži zašto je iz njega izbacio Svetog Savu, Svetog Vasilija i Svetog Petra Cetinjskog. Neka to objasni”, istakao je on.

Voditelj Milomir Marić konstatovao je kako veći problem sa Otvorenim Balkanom ima Krivokapić nego njegov zamjenik Dritan Abazović. On je, takođe, konstatovao kako u Podgorici, Sarajevu i Prištini za cilj imaju uspostavljanje “antibeogradske vlasti”.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
RIR
RIR
06.01.2022. 16:15

“ SMRAD -ČETNIČKI „

Sponzor

Najčitanije