Povežite se sa nama

Magazin

NA NETFLIX-u OD 4. JULA: Edukativna serija koju režiraju Barak i Mišel Obama

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Netflix je objavio prvi trailer za „We the People“, nadolazeću kratku seriju koja kombinuje muziku i animaciju kako bi građanskoj kulturi podučila mlađe generacije. Ukupno 10 epizoda serije fokusiraće se na temu građanskih prava, s originalnim pjesmama i animiranim kratkim tekstom.

Trailer predstavlja zvijezde uključene u nadolazeću seriju, dajući uvid u neke od pjesama koje ćemo u potpunosti moći čuti kad „We the People“ bude objavljena na Dan nezavisnosti Sjedinjenih Država 4. jula.

U brojnoj ekipi se posebno ističu bivši predsjednik SAD-a Barak Obama i njegova supruga Mišel koji su se našli u ulozi reditelja.

Što se tiče tema pjesama, one se kreću od izbornog sistema do poreza, a svaka epizoda ima za cilj da prezentuje jednostavan pregled osnovnih američkih građanskih prava.

Najavni video objavljen na YouTubeu također nam daje prvi pogled na animacije korištene u seriji. Iz raznolikih snimaka vidimo kako su reditelji imali kreativnu slobodu da svaku epizodu učine jedinstvenom, sa svojim vlastitim stilom animacije koji odražava raznolikost umjetnika i subjekata predstavljenih u seriji.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije