Povežite se sa nama

Društvo

NACIONALNI PARKOVI CG: Ostvaren prihod od 45% u odnosu na rekordnu 2019.

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Javno preduzeće za nacionalne parkove Crne Gore je do 30. juna ove godine, ostvarilo prihod u iznosu od 45,44 odsto u odnosu na rekordnu 2019. godinu, saopštili su iz ovog javnog preduzeća, ističući da su osmislili nove programe i ponude kako bi zarada bila bolja, ali ih u njihovoj realizaciji sprečavaju propisi koje je uvela prethodna vlast.

Kako ističu u saopštenju osmislili su za ovu sezonu nove ponude i proizvode, kojima bi uvećali prihode, ali zbog birokratskih procedura još se ne realizuju.

„Pretpostavljajući da od standardnih prihoda nećemo moći da ostvarimo značajnije rezultate, osmislili smo nove proizvode koji bi poboljšali ponudu nacionalnih parkova i tako uvećali prihode. Na žalost, birokratske procedure koje je osmislila prethodna vlast nas u značajnoj mjeri usporavaju, tako da na početku vrhunca turističke sezone još čekamo neke potpise i pečate iz brojnih državnih organa. Nadamo se da će nova državna uprava shvatiti značaj svakog dodatnog eura u opustošenom budžetu, i u najkraćem roku završiti procedure koje nam blokiraju rad i u znatnoj mjeri umanjuju efekte naših napora da što više novca zaradimo od sezone“, naglašava se u saopštenju koje je potpisala predsjednica Upravnog odbora JPNPCG Marina Jočić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije