Povežite se sa nama

Društvo

NE PREDAJE SE: Leposavić čestitao Joanikiju i Metodiju

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ministar pravde, ljudskih i manjinskih prava Crne Gore Vladimir Leposavić uputio je čestitku novoizabranom Mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju i novoizabranom Episkopu budimljansko-nikšićkom Metodiju.

„U vremenu iskušenja i krupnih izazova za osnovne ljudske vrijednosti, neka Vaša sveta služba na čelu ovih drevnih eparhija Srpske Pravoslavne Crkve i upravljanje vjerskim poslovima, bude, kao i do sada, na radost vjernika i na korist svih građana Crne Gore“, kazao je Leposavić.

Naveo je da je uvjeren da prava Srpske Pravoslavne Crkve i ravnopravnost svih vjerskih zajednica u Crnoj Gori više nikada neće biti ugrožena.

„Siguran sam i da će Srpska Pravoslavna Crkva u Crnoj Gori, vođena, pored ostalih, snagom ličnosti kakve su Vaše, biti još snažniji stožer građenja toliko dugo čekanih odnosa tolerancije, mira i međusobnog uvažavanja i svih onih vrijednosti koje njeguje Crkva, a koje su svakom građaninu Crne Gore, bez obzira na vjersku ili drugu pripadnost, prijeko potrebne“, navodi se u čestitki Leposavića.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije