Povežite se sa nama

Vijesti

Neetička reakcija dr Vladimira Pavićevića, direktora bolnice „Danilo I“: Ljekar povrijedio osjećanja vjernika

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Informacija da će Pobjeda 6. januara pokloniti čitaocima crkveni kalendar Crnogorske pravoslavne crkve nasmijala je dr Vladimira Pavićevića, direktora bolnice „Danilo I“ na Cetinju.

Na to su Pobjedi skrenuli pažnju čitaoci, koji su primijetili da je dr Pavićević na Fejsbuku, ispod Pobjedinog posta u kojem je informacija o poklonu za vjernike CPC, postavio emotikon koji ukazuje da mu je to smiješno.

Dr Vladimir Pavićević je tim činom povrijedio osjećanja vjernika Crnogorske pravoslavne crkve. On je ljekar i direktor bolnice u gradu u kome ima najviše pripadnika te vjerske institucije, ali i gradu koji ima najviše inficiranih korona virusom i traže pomoć upravo u toj bolnici.

Pitanje je da li je dr Pavićeviću smiješno kada drugi mediji svojim čitaocima dijele poklone? Da li su smiješne objave kada se poklanjaju ikone ili kalendari sa oznakom SPC, da li bi ispod ove vjerske institucije takođe postavio emotikon koji ,,umire od smijeha“?

Funkcioneri, a posebno ljekari su dužni da poštuju osjećanja i pripadnost svih građana kojima služe, bez obzira da li se slažu sa njihovim stavovima ili ne.

Dr Pavićević je u junu postavljen na mjesto v.d. direktora bolnice „Danilo I“ kao kandidat Demokrata.

Cetinje je i dalje grad sa najviše inficiranih u odnosu na broj stanovnika – registrovano je 4.479 zaraženih na 100 hiljada stanovnika u posljednjih 14 dana. U jučerašnjem presjeku je objavljeno da je zabilježeno 611 novih infekcija, a aktivno je 4.025 slučajeva na Cetinju koje ima oko 17.000 stanovnika.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije