Povežite se sa nama

Vijesti

NEOBAVIJEŠTENOST ILI DILETANTIZAM: Umjesto aktuelnog Krivokapić na svečanost zvao ambasadora kome je prestao mandat prije četiri godine

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Vlada Crne Gore na svečanost povodom godišnjice od pobjede na izborima umjesto sadašnjeg ambasadora Kosova Iljbera Hisu pozvala je bivšeg ambasadora te zemlje Srđana Sentića.

Ranije danas na društvenim mrežama pojavila se fotografija pozivnice koju potpisuje premijer za svečanost „Luča slobode“ koju, kako se navodi, Vlada priređuje povodom godišnjice pobjede na izborima 30. avgusta u Vili Gorica.

Ambasada Kosova u odgovoru kabinetu predsjednika Vlade zahvalila se na pozivu, obavještavajući našu izvršnu vlast da Sentić nije ambasador već više od četiri godine, te da mogu poslati njegove podatke ukoliko žele da mu lično upute poziv.

-Ambasada Republike Kosova u Crnoj Gori izražava svoje poštovanje prema kabinetu predsjednika Vlade Crne Gore i ima čast ovim putem obratiti se vezano za pozivnicu koji ste uputili Ambasadi Republike Kosovo povodom godišnjice pobjede na parlamentarnim izborima.

Obavještavamo Vas da je gospodin Srđan Sentić završio mandat u našoj ambasadi prije više od četiri godine te ukoliko želite možemo Vam proslijediti njegove podatke kako biste njemu lično uputili poziv.

Ambasada Republike Kosova koristi i ovu priliku da kabinetu predsjednika Vlade ponovo izraze svog velikog poštovanja- navodi se u odgovoru Ambasade u koji je Pobjeda imala uvid.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije