Povežite se sa nama

Vijesti

NIJE BILO POVRIJEĐENiH: Saobraćaj na pruzi Bar-Beograd u prekidu, lokomotiva skliznula sa šina

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

„Na mjesto iskliznuća u 16.38 upućena je rezervna lokomotiva, koja voz treba da vrati u Priboj, odakle će željeznička kompanija Srbija Voz organizovati autobuski prevoz za 51 putnika iz ovog voza“, piše u saopštenju Infrastruktura željeznice Srbije

Lokomotiva putničkog voza na liniji Bar-Beograd skliznula je sa šina oko 15.30 časova a u incidentu nije bilo povrijeđenih, saopštilo je preduzeće Infrastruktura željeznice Srbije.

Navodi se da je lokomotiva skliznula jednom osovinom između stanica Jablanica i Štrpci kao i da je saobraćaj na tom dijelu barske pruge trenutno u prekidu.

„Na mjesto iskliznuća u 16.38 upućena je rezervna lokomotiva, koja voz treba da vrati u Priboj, odakle će željeznička kompanija Srbija Voz organizovati autobuski prevoz za 51 putnika iz ovog voza“, piše u saopštenju.

Navodi se i da će pomoćni voz Infrastrukture željeznice Srbije za otklanjanje posljedica vanrednih događaja „u najkraćem roku“ biti upućen na mjesto iskliznuća, „kako bi se što prije stvorili uslovi za ponovno uspostavljanje redovnog saobraćaja na tom dijelu pruge“.

Dodaje se da će uzroke incidenta utvrditi železnička komisija.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije