Povežite se sa nama

Vijesti

Nove uvrede sa Hepi TV: Cetinjanke se k**vale s Italijanima

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Na Happy televiziji, emiteru sa nacionalnom frekvencijom u Srbiji, nove uvrede prema pripadnicima crnogorske nacionalnosti

Na Happy televiziji, emiteru sa nacionalnom frekvencijom u Srbiji, nove uvrede prema pripadnicima crnogorske nacionalnosti.

Lider Srpske radikalne stranke i redovan gost pomenute televizije, Vojislav Šešelj, kazao je da je veliki broj Cetinjana “napravila italijanska okupaciona sila” za vrijeme Drugog svjetskog rata.

“Bilo je Cetinjanki poprilično koje su se k**vale, a i djecu odgajale poslije, nisam čuo da je neka ubijala”, rekao je Šešelj.

Na konstataciju voditelja Milomira Marića da su to “italijanska djeca”, dodao je: “Pola italijanska, pola srpska”.

Savjet Agencije za elektronske medije (SAEM) saopštio je 15. septembra prošle godine da su donijeli odluku da od Regulatornog tijela za elektronske medije u Srbiji zatraže pokretanje procedure za utvrđivanje odgovornosti emitera televizijskih programa “Happy TV”, “Pink M”, “Pink Plus” i “Pink” sa sjedištem u Srbiji, zbog kršenja standarda propisanih Konvencijom o prekograničnoj televiziji i Direktivom o AVM uslugama, te preduzme adekvatne mjere.

Iz tog tijela su nekoliko nedjelja kasnije, 7. oktobra, kazali da nisu usvojili zahtjev REM-a za odlaganje donošenja odluke u postupku za utvrđivanje odgovornosti navedenih emitera.

Kako su tada naveli u saopštenju, REM je to zatražio jer im je za analizu spornih sadržaja potreban dodatni rok.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije