Povežite se sa nama

Turizam

NTO: Turisti iz Kosova dobrodošli u Crnu Goru

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Nacionalna turistička organizacija organizovala je, u okviru regionalne kampanje, promociju turističke ponude u Prištini i uputila poruku građanima Kosova da su dobrodošli na odmor u Crnu Goru.

Iz NTO-a je saopšteno da je promocija u Prištini izazvala veliko interesovanje lokalnih medija koji su sa pažnjom ispratili događaj koji je upriličen u restoranu Vila Germia u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Prištini i lokalnim turističkim organizacijama Budve, Tivta, Bara, Ulcinja, Rožaja i Kolašina.

Predstavnici NTO i lokalnih turističkih organizacija pozvali su građane Kosova da dođu na odmor u Crnu Goru, gdje će ih dočekati tradicionalno gostoprimstvo i ljubazni domaćini, koji su spremni da ih ugoste, ove godine sa pojačanom odgovornošću prema njihovom zdravlju.

Predstavnica NTO, Ljiljana Čukić, informisala je predstavnike medija o aktuelnim epidemiološkim mjerama koje su na snazi u Crnoj Gori, navodeći da turistima sa Kosova za ulazak u Crnu Goru nije potreban PCR test i potvrda o vakcinaciji, a da će im u slučaju obolijevanja od virusa covid-19 biti omogućeno besplatno liječenje u Crnoj Gori.

Kosovska televizija Kanal 10 prenosila je događaj uživo, a promociju su ispratile i televizije: RTK1, RTK 2 i RTV 21.

Roadshow kampanja u regionu koju NTO realizuje u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, biće zaokružena sjutrašnjom promocijom u Tirani.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije