Povežite se sa nama

Crna Hronika

ODT: Osumnjičenom za prijetnje Krivokapićevom sinu zabrana napuštanja stana

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici podnijelo je predlog Osnovnom sudu za izricanje mjere nadzora – zabrana napuštanja stana Velimiru Zečevićuosumnjičenom za prijetnje sinu premijera Zdravka Krivokapića. Zbog obustave rada advokata državna tužiteljka nije bila u mogućnosti da osumnjičenom odredi zadržavanje.

Zečević je saslušan pred državnom tužiteljkom Jelenom Protić, a kako je saopšteno iz ODT-a, nakon saslušanja naređeno je psihijatrijsko vještačenje i izvršen psihijatrijski pregled osumnjičenog.

“Zbog obustave rada advokata državna tužiteljka nije bila u mogućnosti da osumnjičenom odredi zadržavanje. Svi pozvani advokati, njih 61, odbili su da pruže stručnu odbranu osumnjičenom, kao branioci po službenoj dužnosti, shodno Odluci Advokatske komore Crne Gore o proglašenju opšte obustave pružanja pravne pomoći advokata od 17.05.2021.godine”, saopštio je tužioc i portparol u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici Vukas Radonjić.

Zbog nemogućnosti da se, usljed obustave rada advokata, osumnjičenom odredi zadržavanje, postupajuća tužiteljka je podnijela prijedlog za izricanje mjere nadzora – zabrana napuštanja stana.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije