Povežite se sa nama

Vijesti

OMLADINA KUČA: Krivokapić nije dobrodošao u naše pleme kao političar, jer nije ispunio obećanja

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Omladina Kuča koja je organizovala litije i odbranu svetinja saopštila je danas da se oni ograđuju od organizacije eventualnog dolaska premijera Zdravka Krivokapića koji je planiran za sledeću sedmicu.

Njihovo saopštenje za javnost koje je poslato svim medijima prenosimo integralno:

Povodom raznih spekulacija o dolasku premijera Zdravka Krivokapića u Kuče, dužni smo da javnost obavijestimo o sledećem:

Premijer Zdravko Krivokapić, kao premijer i političar nije dobrodošao u Kuče jer nije potpisao Temeljni ugovor, nije sredio birački spisak, niti je obezbijedio da se održi popis, a to su 3 ključne tačke koje je obećao prošle godine u ovo isto vrijeme kada je dolazio u Kuče da traži naše glasove.

Kada smo dobili informaciju da Krivokapić namjerava da posjeti Kuče u isto vrijeme kao i prošle godine (a za osam mjeseci vlasti se nije udostojio da dođe) preko posrednika smo mu poručili da u Kuče kao političar i premijer više nije dobrodošao. Kao vjernik i kao građanin može da ide gdje god hoće, ali kao političar koji je iznevjerio Kuče, u naše pleme više nije dobrodošao.

Nas politika ne zanima, ustali smo svi do jednog da branimo svetinje i sačuvamo obraz plemena i da ne obrukamo pretke. I opet ćemo ako treba. Od prvog dana odbrane svetinja bili smo trn u oku bivšem režimu. A cijenu slobode smo platili proganjanjem i hapšenjima.

Nećemo dozvoliti da naše pleme niko zloupotrebljava u političke i partijske svrhe, a eventualna posjeta premijera Krivokapića, od koje se ograđujemo, u ovom političkom momentu, upravo sve to ima za cilj.

Parama nas nije mogao kupiti niko kroz istoriju, niti pokoriti, pa nećemo dozvoliti ni da nas neko pokušava kupiti kravama, volovima, sadnicama voća i povrća i džakovima šalitre, kako neki najavljuju, a sve to od naših para.

Još jednom, ovom prilikom poručujemo, javno, premijeru Krivokapiću da nije dobrodošao u Kuče kao političar i kao premijer dok god ne potpiše Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom.

Privatne posjete nas ne zanimaju i to nema veze sa nama jer ne želimo da nas niko uvlači u politiku.

Spremni da svi do jednog stavimo potpis na ovo saopštenje upozorenja ako bude trebalo”, stoji u saopštenju za javnost Omladine Kuča koja je organizovala litije i branila svetinje

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
2 komentara
Prijava
Notifikacija
guest
2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Dejo
Dejo
21.08.2021. 08:44

Kroz istoriju? Kroz istoriju ste bili malisori(drekale) i u tom dijelu treba da zacutite. To je ono psiholosko , stide se toga pa hoce da potisnu to.

Cuk
Cuk
21.08.2021. 16:47

Sve mi je jasno ali kako su kuci srbi a ne crnogorce e to nikako!!!

Sponzor

Najčitanije