Povežite se sa nama

Društvo

Oštro osuđujemo napad na Bulatovića, akter je bivši direktor JP Nacionalni parkovi iz vremena prethodne vlasti

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

„Naročito zabrinjava činjenica da se agresivnom metodom, po cijenu fizičkog obračuna, nekadašnji rukovodeći kadar suočava sa novonastalom situacijom, u kojoj su profesionalan i odgovoran radni odnos konačno uspostavljeni u državnim preduzećima“

Vlada Crne Gore saopštila je danas da „oštro osuđuje današnji napad na novoimenovanog direktora JP Nacionalni parkovi Aleksandra Bulatovića“, uz kako su dodali „očekivanje da će nadležni organi, shodno zakonu preduzeti mjere i sankcionisati nasilno ponašanje“.

„Pogotovo iskazujemo brigu, zbog činjenice da je akter napada bivši direktor JP Nacionalni parkovi, iz vremena prethodne vlasti. Naročito zabrinjava činjenica da se agresivnom metodom, po cijenu fizičkog obračuna, nekadašnji rukovodeći kadar suočava sa novonastalom situacijom, u kojoj su profesionalan i odgovoran radni odnos konačno uspostavljeni u državnim preduzećima. Pružamo podršku svim profesionalnim i nekorumpiranim pojedincima da nastave sa odgovornim obavljanjem radnih zadataka, a one koji misle da će nasiljem urušiti takav sistem, obavještavamo da su vremena samovolje i autokratije prošla“, ističe se u saopštenju Vlade.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije