Povežite se sa nama

Region

Otac nestalog Splićanina: Na snimcima je moj sin, nade su mi sve veće

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Nenad Periš, otac Splićanina Mateja Periša koji je nestao u Beogradu, rekao je da mu snimci koje su objavili pojedini beogradski mediji, itekako bude nadu da je njegov sin živ.

„Mogu da potvrdim da je na objavljenim snimcima moj sin i to i na onima u gradu gdje trči i traži taksi kao i na onima kako pliva u vodi. Ja samo znam da se u klubu ništa smrtonosno nije događalo po njega, ali još ne možemo da rekonstruišemo šta se događalo poslije i kakav je kontekst koji bi objasnio ovo snimljeno“, rekao je Periš.

On je dodao da je „imao loš osjećaj da se neće sve dobro završiti kada je dolazio u Beograd“, ali kako vrijeme prolazi, „nade su mu sve veće“.

„Nisu ogromne, prošlo je četiri dana već, ali ne kopne. Pitaju me zašto policija nije angažovala ronioce? Sava je duboka četiri-pet metara i nije to more da se prostor može da se ogradi, a i nije bilo neke informacije s brodova da bi bio potrebno angažovanje ronilaca. Pohvalite sve ljude na gostoprimstvu i srdačnosti ovdje u Beogradu kao i policiju koja ozbiljno radi svoj posao“, rekao je Periš za „Slobodnu Dalmaciju“.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije