Povežite se sa nama

Vijesti

PAVIĆEVIĆ: Danilović netrpeljivost prema Crnoj Gori pokušava da upakuje u zamišljen obračun sa DPS

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Politička olupina, Goran Danilović, nakon tri decenije propadanja konačno je sasvim korodirao. Koliko je rđava i štetna njegova politička misao najslikovitije opisuje on sam u sve češćim javnim izlivima bijesa i mržnje prema svemu crnogorskom, a posebno prema onima koji su se „drznuli“ da čuvaju svoju domovinu i njeno dostojanstvo, kazao je član Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista DPS Aleksandar Pavićević.

Nazivajući Damjanovića „umjereno-kontinentalnim političkim cinikom“, Pavićević kaže da predsjednik Ujedinjene pokušava da svoju netrpeljivost prema Crnoj Gori, Crnogorcima, Cetinjanima, Patriotama, Komitama, i svim građanima kojima je Crna Gora na srcu, „upakuje“ u zamišljeni obračun sa DPS-om.

– Poručujemo mu da nemamo problem s tim, naprotiv, vrlo rado ćemo predvoditi odbranu Crne Gore, od svih koji pomisle da mogu napadati njene najsvetije vrijednosti. Jedini problem, kada je Goran Danilović u pitanju, jeste taj što trenutno zaista nemamo vremena da se bavimo marginalnim političkim piromanima koji za sitan novac pokušavaju da podmetnu požar u sopstvenoj kući – zaključio je Pavićević.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
RIR
RIR
15.08.2021. 14:45

…osnivao partije ,utapao se u druge ali uvjek protiv CG ,prefigano i uporno ,upakujeTO u neku“finocu“.Uvjek se poziva na CG, vladara od 1900.god.kad je stari kralj Nikola poceo da filuje simpatije prema SRB.Neka to srbstvo i SRBE pokusa naci prije tog perioda I kod njegovih hrabrih Moracana CG…

Sponzor

Najčitanije