Povežite se sa nama

Društvo

PET MJESECI NAKON NAJAVE O PRODAJI: Krivokapić i Spajić i dalje ne smiju da oduzmu Milu “majbah”

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Premijer Zdravko Krivokapić i ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić već pet mjeseci ne mogu da prodaju “majbah” bivšeg premijera Duška Markovića, a ni da oduzmu skupocjeni automobil od predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

Markovićev “majbah” je dat na prodaju, međutim kupca nema, dok se u međuvremenu, Đukanović ruga novoj vlasti i i dalje koristi automobil vrijedan više od pola miliona eura.

Krivokapić-Spajić od februara pokušavaju da ispune obećanje dato narodu i prodaju ove automobile, međutim nijesu sposobni da obećanja sprovedu u djelo.

Spajić je još u februaru pozvao Đukanovića da zaduži drugi automobil, što Đukanović nije učinio do dana današnjeg.

On i dalje svakodnevno sa majbahom dolazi na posao, kojeg uredno parkira kod predsjedništva, da bi bio vidljiv svima iz Vlade.

Krajem juna, Spajićev resor je objavio poziv za učešće na javnom nadmetanju za prodaju  „majbaha S 650”, registarskih oznaka PG-HM542.

“Svaki evro je važan u godini socijalne pravde! Rasipništvu je kraj, novac od prodaje ide tamo gdje je najpotrebnije – socijalno ugroženima”, rekao je ministar Milojko Spajić, a kako je navedeno u oglasu, početna cijena navedenog vozila je 456.933,18 evra.

Ovaj automobil kojim se vozio Duško Marković, još nije pronašao kupca, a narod i dalje čeka na najavljenu socijalnu pravdu.

Đukanović, sa druge strane, ne razmišlja o socijalnoj pravdi, već uživa u luksuzu,  kojeg Vlada ne umije ili ne smije da ga liši.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije