Povežite se sa nama

Vijesti

PG-DG: Bulevar najvjerovatnije prije jula naredne godine

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Radovi na bulevaru Danilovgrad-Podgorica odvijaju se planiranom dinamikom, kazao je Dejan Vuković iz Sekreterijata za saobraćaj. On je istakao da je rok za završetak radova jul naredne godine, ali da očekuje da bulevar bude završen i prije. Narednih dana predstavnici Opštine Danilovgrad, ministarstva i Uprave za saobraćaj pokušaće da pronađu rješenje za zahtjeve mještana Tomaševića

„Izgradnja je počela prošle godine u julu i za sada možemo reći da je završeno 90 odsto radova na iskopima, nasipima, da je završeno ojko kilometar potpornih zodova i možemo reći da je asfaltirano oko osam kilometara”, kazao je Vuković.

Saobraćaj se odvija dvosmjerno cijelom dužinom trase, osim u mjestima gdje se izvode radovi. Tu su prekidi, ali ne traju duže od 15 minuta i obično su regulisani saobraćajnom signalizacijom.

Govoreći o protestima mještana koji su se bunili jer su im isključenja i kružni tokovi daleko on je kazao da je odobren zahtjev za izmještanje trase pored benzinske pumpe u Danilovgradu. Kada je riječ o ostalim zahtjevima, posebno mještanima Tomaševića, on je naglasio da će ovih dana biti obavljeni razgovori predstavnika Opštine Danilovgrad, resornog ministarstva i Uprave za saobraćaj.

“Nadamo se da će se naći neko rješenje kojim će biti zadovoljne obje strane. Treba znati da su radovi pri kraju i da teško da se može nešto mijenjati. Ostaje nada da će se naći neko alternativno rješenje”, kazao je on.

Rok za završetak radova je jul naredne godine, a Vuković očekuje da će biti završeni i prije roka.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije