Povežite se sa nama

Društvo

Pitanje za Šešelja i Marića: Da li ste mislili na vaše supruge kad ste govorili o ku*vama?

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

U objavama na društvenim mrežama navodi se da je supruga Milomira Marića, Vesna Radusinović rođena na Cetinju, kao i da je prva Šešeljeva žena rođena u crnogorskoj prijestonici

Srbijanska Happy televizija, poznata kao kulturološki kanalizacioni odvod, emiter sa nacionalnom frekvencijom u Srbiji, konstantno ugošćava osobe sklone psihopatiji da bi vrijeđali pripadnike crnogorske nacionalnosti.

Performans prostakluka i šizofrene propagande desio se na ovoj televiziji  u utorak kada je neočenički izbljuvak, ratnohuškač, sociopata i osvjedočeni egzibicionista koji obavlja funkciju lidera fašističke Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj, gostovao kod podmuklog propagandiste Milomira Marića.

Šešelj, inače redovan gost pomenute propagandne septičke jame, kazao je na gostovanju da je veliki broj Cetinjana “napravila italijanska okupaciona sila” za vrijeme Drugog svjetskog rata.

“Bilo je Cetinjanki poprilično koje su se k**vale, a i djecu odgajale poslije, nisam čuo da je neka ubijala”, rekao je Šešelj.

Velikosrpski prostak i psihopata nastavio je i juče da na najvulgarniji način vrijeđa putem iste propagandne ispostave za širenje mržnje. Na meti ovog šoviniste i mizoginog paćenika našla se poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković.

Međutim, na društvenim mrežama pojavile su se objave koje otvaraju sumnju da su i Šešelj i Marić u ovom slučaju za ku*ve proglasili sopstvene supruge koje su rođene na Cetinju!

U objavama na društvenim mrežama navodi se da je supruga Milomira Marića, Vesna Radusinović rođena na Cetinju, kao i da je prva Šešeljeva žena rođena u crnogorskoj prijestonici. Stoga se nameće osnovana sumnja da su u slučaju vrijeđanja Cetinjanki u pitanju duboko ukorijenjeni kompleksi i seksualne frustracije.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije