Povežite se sa nama

Društvo

PLUŽINE: Bratić smijenila preminulu direktoricu

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić je tokom novog talasa razrješenja rukovodilaca obrazovnih institucija, između ostalih, sa mjesta direktorice Obrazovnog centra u Plužinama smijenila Gordanu Radović – koja je preminula prošle godine.

Izvori portala Analitika navode da u slučaju smjene u Plužinama, akt o razrješenju nije stigao aktuelnom direktoru Nikoli Agramoviću – već bivšoj direktorici koja je preminula 2020. godine, pri čemu je u samom aktu o razrješenju njeno prezime navedeno sa greškom.

Takođe, direktor škole u Nikšićkoj Župi Miloš Mrvaljević razriješen je sa mjesta direktora OŠ „Jagoš Kontić“ – u kojoj nikad nije ni radio.

Osim toga, kako ističu izvori Portala Analitika, direktor Srednje stručne škole iz Pljevalja Miljan Mitrović rješenjem je izabran istovremeno i za – direktora SMŠ „Ivan Goran Kovačić“ u Herceg Novom. Oni su našoj redakciji dostavili i to sporno rješenje.

Kako sagovornici portala ističu, pomenuti primjeri tek su dio brojnih grešaka u rješenjima koja su proslijeđena na adrese direktora i „direktora“ obrazovnih institucija u Crnoj Gori iz Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
milović
milović
22.07.2021. 21:41

Ova Bratić je bruka na kvadrat.

Sponzor

Najčitanije