Povežite se sa nama

Društvo

PO POTJERNICI CRNE GORE: Podgoričanin uhapšen u Danskoj

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Podgoričanin A.B. (46) uhapšen je danas u Danskoj po potjernici NCB Interpol Podgorica. Iz policije su saopštili da ga Crna Gora potražuje zbog krivičnog djela stvaranje kriminalne organizacije i krivičnog djela iznuda.

„Sprovodeći aktivnosti u okviru istrage ciljanog traganja i razmjenom operativnih podataka službenika Odsjeka za međunarodnu operativnu policijsku saradnju iz Sektora za borbu protiv kriminala sa partnerskom policijskom službom iz Danske i kancelarijom Nordijskog oficira za vezu u Beogradu, danas 31. maja 2021. godine, u Danskoj je lišen slobode A.B. (46) iz Podgorice“, piše u saopštenju.

A.B. se potražuje po međunarodnoj potjernici koju je NCB Interpol Podgorica raspisao 12. maja 2021. godine, na osnovu naredbe Višeg suda u Podgorici.

„Djela koja mu se stavljaju na teret A.B. je izvršio na način što je, kako se sumnja, u septembru 2020. godine, upotrebom prijetnje i sile, za obećanu novčanu naknadu, pribavio protivpravnu imovinsku korist za kriminalnu organizaciju koju je stvorio D.K, bivši direktor Uprave za nekretnine“, navode iz policije.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije