Povežite se sa nama

Magazin

PODGORIČANIN OŠIŠAO ĐOKOVIĆA: Ostvario mi se san na koji sam čekao 20 godina

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Prije puta u Japan Novak Đoković će doći u Beograd, ali je riješio da frizuru dotjera u Kotoru.

Do sada je srpskog asa uglavnom šišao član stručnog štaba, fizioterapeut Ulisis Badio, ali je Nole riješio da pred put u prijestonicu Japana promijeni majstora.

A frizer Ivan Vukčević je događaj iz salona opisao do detalja na društvenim mrežama.

– Novaka Đokovića pratim od samih početaka. Mogu slobodno reći da sam među najvećim fanovima i ljubiteljima tenisa. Gledajući mečeve, znao sam i da primijetim Novakovu frizuru i prokomentarišem kako mu je kosa zahtjevna za šišanje. Jednom me je Maja pitala: „Zamisli da nekad ošišaš Novaka!“. Ja sam odgovorio: „Ma, nema šanse da se to desi!“. Iako sam potajno želio svim srcem i sanjao taj trenutak – istakao je frizer Ivan Vukčević na društvenim mrežama.

– Kad sam dobio poziv od svojih prijatelja da zakažu šišanje za Novaka, bio sam u nevjerici… Nazvao sam Maju i rekao: „Danas sam dobio poziv koji sam cijelog života čekao. Pogodi kome bih se obradovao najviše poslije porodice?!“. Otkazao sam sve tog dana, poranio, kao zapeta puška. Kad se pojavio izvinio se što malo kasni, a ja sam mu rekao: „Ja na ovaj trenutak čekam 20 godina!“. Danas sam stvorio uspomene za cijeli život. Ošišao sam Novaka pred odlazak na Olimpijske igre u Tokio. Slikali smo se, popričali o sportu… I još jednom me uvjerio da su najveći ljudi najjednostavniji.️ Novače, hvala ti! – dodao je on.

Instagram

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Jatotako
Jatotako
20.07.2021. 05:41

Aoooooo! Koliki text zbog šišanja jedne ćinture!!!

Sponzor

Najčitanije