Povežite se sa nama

Crna Hronika

POLICIJA: Za vikend registrovano 37 saobraćajnih nezgoda

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

U danima vikenda na teritoriji Crne Gore se dogodilo 37 saobraćajnih nezgoda, u kojima su četiri osobe zadobila teške tjelesne povrede dok je njih 17 lakše povrijeđeno, saopšteno je iz Uprave policije.

Pojačanim kontrolama učesnika u saobraćaju zbog počinjenih prekršaja sankcionisano je 1.059 vozača.

Kako su naveli, ono što posebno zabrinjava je, da je čak 41 vozač, isključen iz saobraćaja, uhapšen i priveden nadležnim sudovima na dalji postupak i odlučivanje.

“Radi se o počiniocima najtežih saobraćajnih prekrašaja, kao što su prekoračenje dozvoljene brzine, upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola (uključujući i mlade vozače) za koje je, u skladu sa Zakonom o bezbjednosti saobraćaja na putevima i Zakonom o prekršajima, propisano hapšenje”, poručuju u saopštenju.

Iz Uprave policije apeluju na vozače da voze oprezno, prilagode vožnju stanju na putevima, poštuju propise i tako doprinesu bezbjednosti u saobraćaju.

“Službenici saobraćajne policije će i u narednom periodu, nastojati da aktivnostima, doprinesu smanjenju broja prekršaja, kao i saobraćajnih nezgoda sa najtežim posljedicama”, zaključuju u saopštenju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije