Povežite se sa nama

Društvo

PONUDE ZA LJETNJU SEZONU: Turistička ponuda Podgorice u Banja Luci

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

U okviru regionalne Road show kampanje 2021, koju je pokrenula Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, a u cilju promocije turističke ponude destinacije za predstojeću ljetnju sezonu, Turistička organizacija Podgorice predstavila je svoje turističke potencijale, kulturu i tradiciju, prirodne resurse, kao i vinsku i gastro ponudu u Banja Luci.

Na glavnom gradskom trgu „Krajina“, pored Glavnog grada, turističku ponudu predstavile su i lokalne turističke organizacije Bara, Budve, Kotora i Tivta, u saradnji sa NTOCG, a pod sloganom kampanje „U društvu prirode“.

”Tokom prezentacije okupio se veliki broj posjetilaca, koji su imali priliku da se upoznaju sa novitetima u ponudi za ljetnju turističku sezonu, manifestacijama i drugim sadržajima i aktivnostima koje ih očekuju u Crnoj Gori”, navodi se u saopštenju Glavnog grada.

Promociju su propratili brojni predstavnici medija, a predstavnica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Ljiljana Čukić i direktorica Turističke organizacije Glavnog grada Podgorica Irena Rogošić gostovale su na nekoliko banjalučkih televizija.

“Nakon promocije na trgu, u hotelu „Courtyard by Marriott“, organizovan je radni ručak, koji je okupio predstavnike državnih i lokalnih medija, predstavnike turističkih agencija i ostale zvanice. Gosti su imali priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom putem kratkih promotivnih filmova o Crnoj Gori, uživaju u ukusima tradicionalnih proizvoda naše bogate gastro ponude, a i da učestvuju u nagradnoj igri, u okviru koje su sve prisutne lokalne turističke organizacije iz Crne Gore obezbijedile vrijedne nagrade”, navodi se u saopštenju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije