Povežite se sa nama

Crna Hronika

POVREDA SLUŽBENE DUŽNOSTI: Vlada pokreće disciplinski postupak protiv Nikole Kandića

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Vlada Crne Gore pokrenuće disciplinski postupak protiv zamjenika Generalnog sekretara Vlade Nikole Kandića jer se sumnja da je učinio težu povredu službene dužnosti. Tu odluku donijela je Generalna sekretarka Vlade.

U odluci se navodi da je Kandić tokom neradnog dana, 2. maja 2021. godine, u Podgorici, koristio službeno vozilo marke „Mercedes“, registarskih oznaka PG KE 819, u privatne svrhe.

“Tog dana je navedeno vozilo oko 20 časova učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi na raskrsnici ulica Serdara Jola Piletića i Jovana Tomaševića, zbog čega je ODT Podgorica protiv njega podnijelo optužni predlog jer postoji osnovana sumnja da je ugrozio bezbjednost učesnika u saobraćaju i nije pomogao povrijeđenima”, saopšteno je danas iz Vlade Crne Gore.

Generalni sekretarijat Vlade Crne Gore poziva svu zainteresovanu javnost da u ovom postupku kao i u postupcima koji se vode pred drugim državnim organima poštuju pretpostavku nevinosti kao Ustavno načelo svakog postupka koji nije okončan konačnom i pravosnažnom odlukom, a o odluci nakon okončanja disciplinskog postupka javnost će biti blagovremeno obaviještena.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije