Povežite se sa nama

Vijesti

PRAVA CRNA GORA: „Kaznu za Jovanovića da plati država“

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Prava Crna Gora pozvala je institucije države Crne Gore da uplate novčanu protiv-vrijednost izrečene kazne Ristu Jovanoviću, koji je danas osuđen na Kosovu

Sud u Prištini osudio je Rista Jovanovića iz Podgorice, uhapšenog na Gazimestanu, na šest mjeseci zatvora. Sud može da uvaži i zamjenu kazne zatvora za novčanu u iznosu od 6.700 eura.

„Prava Crna Gora najoštrije osuđuje diskriminatornu i anti-civilizacijsku presudu koju je sud u Prištini izrekao državljaninu Crne Gore Ristu Jovanoviću, kojom su Jovanoviću pogažena elementarna ljudska prava. Pozivamo institucije države Crne Gore da uplate novčanu protiv-vrijednost izrečene kazne, jer je i to način da se zvanična Crna Gora odredi prema anti-civilizacijskom, nedoličnom, nekorektnom i ničim zasluženom postupanju tzv. institucija tzv. Kosova prema građanima naše države“, kazali su iz Prave Crne Gore.

U toj partiji su kazali da je država dužna da na svakom koraku i kutku planete štiti dostojanstvo i integritet crnogorskih građana, dok će se, kako su naveli, simboličnom uplatom kazne zatvora u iznosu od 6.700 eura iz budžeta Crne Gore, dodatno poslati jasan signal Prištini šta Crna Gora zaista misli o presudi koju su institucije u Prištini izrekle.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije