Povežite se sa nama

Društvo

PREDSJEDNIK GLOBALNOG SAVJETA ZA TOLERANCIJU I MIR: Bečić i Aldžarvan posadili stablo masline ispred zgrade Parlamenta

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Nakon održanog Šestog plenarnog zasijedanja Međunarodnog parlamenta za toleranciju i mir, predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić i predsjednik Globalnog savjeta za toleranciju i mir Ahmed Mohamed Aldžarvan, posadili su stablo masline ispred zgrade crnogorskog parlamenta, saopšteno je iz Skupštine Crne Gore.

Bečić je kazao da stablo masline predstavlja “simbol vječnog prijateljstva između Crne Gore i zemalja učesnica današnjeg zasijedanja”, te da su iz crnogorskog parlamenta u svijet poslate poruke neophodnosti dugotrajnog mira i tolerancije.

Saopštio je da će Crna Gora i Skupština predstavljati partnera za promovisanje i njegovanje svih vrijednosti na kojima počiva Globalni savjet za toleranciju i mir.

Aldžarvan je saopštio da se tokom posjete našoj zemlji uvjerio u “gostoprimivost i miroljubivost crnogorskog naroda”, te da će utiske o Crnoj Gori, kao takvoj, širiti dalje u svijet.

Poručio je da će stablo masline koje je posađeno ispred zgrade crnogorskog parlamenta sa godinama rasti, baš kao što će “rasti i prijateljstvo između Crne Gore i zemalja ovogodišnjeg zasijedanja”.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije