Povežite se sa nama

Vijesti

PREMIJER OBILAZI „SVETINJE“ U PARTIJSKE SVRHE: Krivokapić sjutra u Danilovgradu obilazi lokaciju na kojoj je planirana izgradnja Hrama Svete Petke

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić boraviće sjutra zajedno sa ministrom ekonomskog razvoja Jakovom Milatovićem u radnoj posjeti opštini Danilovgrad, najavljeno je iz premijerovog kabineta.

Tokom posjete sastaće se sa lokalnim rukovodstvom na čelu sa predsjednicom Opštine Zoricom Kovačević.

U okviru posjete Krivokapić će obići i lokaciju na kojoj je planirana izgradnja Hrama Svete Petke.

Krivokapić je prije dva dana u Pljevljima takođe obišao manastir Svete Trojice. Očigledno je da premijer intezivirao posjete pravoslavnim svetinjama koje koristi u političke svrhe i da želi kod naroda da stvori utisak da Crkva stoji iza formiranja njegove Demohrišćanske stranke.

Mitropolit Joanikije je prošle sedmice jasno kazao da se Mitropolija neće miješati u političke procese u Crnoj Gori, međutim, premijer nastavlja sa starom praksom zloupotrebljavanja Crkve zarad svojih političkih interesa.

A glavni politički interes, premijera eksperta jeste osnivanje partije i tom cilju je podredio Vladu kojom rukovodi, a na sve načine to isto pokušava da uradi i sa Mitropolijom, uprkos jasnom stavu Mitropolita Joanikija.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije