Povežite se sa nama

Vijesti

PREOKRET U BARSKOJ PLOVIDBI: Tajić povukao ostavku

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Preokret u AD Barska plovidba izvršni direktor Zoran Tajić, koji je juče Bordu direktora podnio ostavku, danas je ostavku povukao.

Portal Feral.bar od pouzdanog izvora bliskog Vladi koji je insistirao na anonimnosti, saznaje da je za danas zakazana sjednica Odbora direktora, na kojoj je trebalo da se raspravlja o ovoj odluci otkazana na zahtjev Ministarstva kapitalnih investicija (MKI).

– U MKI će naredne sedmice biti održane konsultacije sa članovima Borda Barske plovidbe povodom aktuelne situacije u preduzeću. Svemu ovome prethodila je i komunikacija na nivou čelnika dijela partija konstituenata najveće parlamentarne koalicije – tvrdi izvor Feral.bar.

U današnjem saopštenju za javnost, iz AD Barska plovidba ovim povodom navode da je Tajic povukao ostavku „upućenu odboru direktora 17.08.2021.“.

– Tajić je u obrazloženju svoje odluke o povlačenju ostavke upućene Odboru direktora putem email-a, danas naveo da je u međuvremenu dobio podršku iz gotovo cijelog okruženja, kao i da je njegov mandat, shodno propisima, uvijek u rukama Odbora direktora – navodi se u kompanijskom saopštenju za javnost.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije