Povežite se sa nama

Svijet

PRINC HARI OTVORIO DUŠU: Progovorio i o Megan

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hari je u emisiji Opre Vinfri priznao da je bio spreman da koristi i drogu samo da bi se osjećao bolje deceniju nakon Dajanine smrti 1997. godine, a govorio je i o anksioznosti i paničnim napadima koje je imao i kao stariji, dok se dodatno dotakao  iskustva sa majčine sahrane.

On je priznao Opri u intervjuu koji će biti emitovan kroz pet epizoda pod naslovom „Ja, kog ne možes da vidiš“ da je i njegova supruga Megan prošla kroz težak period, te da je imala suicidne misli i to kada je bila u poodmakloj trudnoći sa Arčijem. Spriječila ju je, kako kaže, samo pomisao šta će biti sa njim ako izgubi još jednu važnu ženu u svom životu.

Otkrio je da mu je na putu ka Rojal Ambert holu gdje su imali obavezu da se pojave na nekom događaju, Megan detaljno ispričala kako je namjeravala da okonča svoj život, što je on uporedio sa onim što se događalo 1997. godine, u poslednjim nedjeljama života njegove majke Dajane, prenosi C Net.

„Kada mi je Megan rekla šta je željela da uradi, dodala je i da je odustala samo zato što nije htjela da dozvoli da izgubim još jednu ženu u svom životu. Moju majku su otjerali jer je bila u vezi sa nekim čija koža nije bila bijela. I vidite šta se desilo. I sve se to ponavlja sada i trag vodi do istih ljudi, isti model, ista industrija stoji iza toga i oni neće stati dok Megan ne bude mrtva“, rekao je Hari koji nije nikog imenovao, ali su mnogi protumačili da je mislio na britansku žutu štampu.

Hari je govorio i o tome kako je obilno koristio i drogu i alkohol kako bi se nosio sa tugom zbog smrti majke, princeze Dajane kao i da mu je boravak u Londonu bio okidač za anksioznost, jer i dalje može da čuje bat konja koji su nosili kovčeg njegove majke na sahranu.

Rekao je da je više od četiri godine išao na terapije, te da je period između njegove 28. i 32. godine najmračniji u njegovom životu.

Takođe je istakao da mu je žao zbog toga što se Megan i princeza Dajana nikada nijesu upoznale.

„Volio bih da je mogla da upozna Megan. Volio bih da je u blizini Arčija“, dodao je.

Jedna od prvih riječi koje je rekao mali Arči osim „mama“ i „tata“, bila je i riječ „baka“.

„Baka Dajana – to je bila najslađa stvar, ali istovremeno me je učinila veoma tužnim“, rekao je Hari.

Hari je pričao i o tome kako je bilo odrastati uz princa Čarlsa.

„Otac je umio da mi kaže, kada sam bio mlađi i meni i Vilijamu da je tako bilo i njemu. To je govorio svaki put kada bi nam bilo teško. Ali to nema nikakvog smisla. Samo zato što je on patio, ne znači da i mi, djeca moramo da patimo. Zapravo, upravo suprotno. Ako si ti patio, onda uradiš sve što je u tvojoj moći da tvoja djeca ne pate“, rekao je Hari.

Kako je dodao, odlučio je prekine taj začarani krug i da ne žali što se odvojio od porodice i preselio u Ameriku sa suprugom.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije