Povežite se sa nama

Region

PRIVEDEN GLUMAC DRAGAN BJELOGRLIĆ: Osumnjičen da je pretukao reditelja Predraga Antonijevića

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Glumac Dragan Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je rano jutros oko 4 sata u niškom hotelu “Ambasador” s leđa napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario da više puta u glavu.

Bjelogrić mi je prišao s leđa. Nisam ga ni vidio dok nije počeo da me udara. Sjedio je s Katarinom Radivojević. Bio je pijan. Dobro sam ugruvan. Bio sam mu bokserska vreća. Postoje snimci kamera. Nemam šta da krijem – rekao je reditelj.

Inače, njih dvojica od ranije nisu u dobrim odnosima, prenose mediji.

“Bili smo na festivalu (Filmski susreti u Nišu), bilo je tu dosta kolega. Ja sam ležao na nekom kauču, a onda mi je odjednom, ničim izazvan, Bjelogrlić prišao sa leđa i počeo da me brutalno udara pesnicama. Bilo je dosta svjedoka, takođe su i sigurnosne kamere zabilježile ovaj njegov brutalni napad. Mi nismo imali ni fizičkog, ni verbalnog kontakta prije ovoga, a on je sjedio sa Katarinom Radivojević za stolom, dosta se pilo, pretpostavljam da je bilo i narkotika. Bjelogrlić je bio razjaren”, objašnjavao je za Alo Antonijević.

Na pitanje šta bi mogao biti motiv ovog divljačkog nasrtaja na njega Antonijević kaže:

“Mislim da je razlog njegova korupcionaška afera koju sam objelodanio. Ja mu nisam kriv što je korupcionaš. Takođe, smeta mu i Dara iz Jasenovca, on je bio protiv tog filma. Čak ga je omalovažavao i držao i neke seminare na kojima je govorio protiv filma. Eto, naći će se način da se stane na put njegovom divljaštvu, postoje snimci i brojni svjedoci”,u dahu priča Antonijević.

Da podsjetimo, Gaga Antonijević je optužio Bjelogrlića za korupciju:

“Govorimo o čovjeku koji mi je nudio mito za podršku filmu ‘Jesen samuraja’, a kada je od mene dobio negativan odgovor, odletio je i nastavio da lešinari na nekom drugom mjestu”, rekao je između ostalog Antonijević, koji je domaćim medijima dostavio i “skrinšotove” email prepiske sa Bjelogrlićem.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije