Povežite se sa nama

Turizam

PROMOCIJA BUDVANSKE RIVIJERE: Turističke organizacije Novog Sada i Budve potpisale Protokol o saradnji

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Turističke organizacije grada Novog Sada i opštine Budva su danas u Novom Sadu potpisale Protokol o saradnji koji obuhvata niz zajedničkih aktivnosti u cilju unaprijeđenja turističke ponude Budve i Novog Sada, sa posebnim akcentom na saradnju u cilju prevazilaženja krize i oporavka turizma u doba pandemije COVID-19.

Potpisivanje tog Protokola predstavlja jednu u nizu aktivnosti koje TO Budva ovih dana sprovodi u Srbiji u cilju promocije turističke ponude budvanske rivijere.

Iz TO Budve su saopštili da je Protokolom definisano da će turističke organizacije unaprijediti saradnju na realizaciji programa i projekata od obostranog interesa, saradnju na promociji i informisanju o vrsti, obimu, kao i strukturi turističke ponude Budve odnosno Novog Sada, a potpisnice definišu i razmjenu promo materijala, internet linkova i banera na zvaničnim web stranicama potpisnica protokola, a za potrebe međusobne promocije.

Navedeno je da će turističke organizacije vršiti razmjenu informacija koje se odnose na turističke potencijale i turističke događaje Novog Sada i Budve, kao i razmjenu iskustva u cilju oporavka turizma u doba COVID i postCOVID-a.

„Maja Liješević, direktorka TO Budve i Branislav Knežević, direktor TO Novog Sada, usaglasili su svoje stavove i mišljenja da će ova godina biti povoljnija nego prethodna, a kada je u pitanju međunarodni promet turista, da će najveći broj, pored domaćih, dolaziti iz zemalja regiona. Brojne promotivne aktivnosti koje se sprovode od početka godine i koje će turističke organizacije realizovati i u narednom periodu, sasvim sigurno će doprinijeti dodatnom povećanju broja turista u oba grada“, navodi se u saopštenju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Valter
Valter
27.05.2021. 16:29

Lijesevicka neznalica

Sponzor

Najčitanije