Povežite se sa nama

Vakcina

PRVU DOZU PRIMIO U FRANCUSKOJ: Princ Nikola Petrović revakcinisan u Podgorici

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Vakcinacija stvara osjećaj sigurnosti i za sebe i za druge, kazao je princ Nikola Petrović, nakon što je danas u Podgorici revakcinisan drugom dozom vakcine protiv COVID-19.

“Za mene je vakcinacija vrlo važna i zbog sebe i svojih i zato što ću još dugo godina biti sa vama. Vrlo je važno i zbog drugih, da ne predstavljam opasnost u društvu, a posebno je važna kolektivna disciplina. Postoje ljudi u Francuskoj, a siguran sam i u Crnoj Gori, koji kažu da u vakcinu nismo sigurni i da ne znamo puno o vakcinama. Ja ipak mislim da je kolektivna disciplina vrlo važna i vodim se devizom iz „Tri musketara“, romana Aleksandra Dume, koji je napisao: „Svi za jednog i jedan za sve“, kazao je princ Nikola Petrović, koji je prvu dozu vakcine protiv COVID-19 primio u Francuskoj.

Ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović ponovo je pozvala građane da se vakcinišu.

“Želim da još jednom iskoristim priliku da pozovem sve građane i građanke Crne Gore da se vakcinišu, da daju svoj lični doprinos zaštiti sopstvenog zdravlja i zaštiti svojih najbližih. Zdravlja čitave nacije. Pozivam ih da isprate primjer Petrovićke Crne Gore, zemlje čojstva i junaštva, u kojoj su solidarnost i jedinstvo bili, jesu i biće zauvijek osnovni motiv i cilj našeg bića”, poručila je Borovinić Bojović.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije