Povežite se sa nama

Društvo

PSIHO-SOCIJALNA PODRŠKA: Otvara se Kuća zdravlja u Podgorici

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Glavni grad najavio je pokretanje novog besplatnog socijalnog servisa – Kuće zdravlja. Kako je saopšteno, riječ je o Kući zdravlja u kojoj će se pružati besplatne usluge za sve građane Podgorice kojima bude potrebna psiho-socijalna podrška.

Zamjenica gradonačelnika, Slađana Vujačić, tim povodom je istakla da je pandemija koronavirusa pokazala koliko je značajna psiho-socijalna podrška.

„Glavni grad se unazad nekoliko mjeseci posvetio pokretanju novog socijalnog servisa pod nazivom Kuća zdravlja. Naše kolege iz Agencije stanovanje su vrijedno radile na opremanju novog prostora koji će se nalaziti u Ulici Novaka Miloševa i u okviru kojeg će funkcionisati Kuća zdravlja. Sigurni smo da je ovo još jedan od način na koji Glavni grad pokazuje da vodi izuzetno odgovornu socijalnu politiku i brine o socijalno ranjivim kategorijama društva konkretno o svim građanima kojima će usluge psiho-socijalne podrške biti potrebne“, kazala je Vujačić i podsjetila da svi građani koji se nalaze u vuneralbilnim grupama moći da koriste ove usluge i to potpuno besplatno.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije