Povežite se sa nama

Politika

RABRENOVIĆ: Vidimo ko režira događaje najavljene za 4. septembar

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Na osnovu današnje izjave glasnogovornika Vučićeve Srbije i ideologa takozvanog “srpskog sveta” jasno je šta se Crnoj Gori sprema. Danas su i te slabašne maske skinute i vidimo ko piše scenarij a ko režira događaje najavljene za 4. septembar, saopštio je potpredsjednik Liberalne partije, Jovo Rabrenović.

– Ekskluzivni zastupnik retrogradne politike stvaranja srpskog sveta Aleksandar Raković jasno koncizno i bez uvijanja navodi, citiramo: “Po mom mišljenju, u ovoj situaciji bilo bi ispravnije prenijeti samo ustoličenje u glavni grad države, Podgoricu, a ne dati priliku nacionalistički nastrojenim grupama koje organizuje vlada da stvaraju konfliktne situacije ili ometaju proslave.” On bez uvijanja otkriva dio scenarija i plana po kojem će nacionalistički nastrojene grupe koje organizuje vlada da stvaraju konfliktne situacije – navodi Rabrenović.

On je pozvao premijera Krivokapića, ministra unutrašnjih poslova Sekulovića, tružilaštvo da odmah i bez oklijevanja ili demantiju izjavu i naum Rakovića ili ekspresno preduzmu radnje i privedu a zatim i procesno pokrenu radnje pred tužilaštvom na rasvjetljavanju cjelokupne situacije.

– Juče su u jednom benignom slučaju bili brzi i ujedinjeni pa vjerujemo da će danas u ovom flagrantnom slučaju prijetnje narušavanja ustavnog poretka biti još brži i efikasniji. Iznesite pred javnost Crne Gore ko planira nemire u državi, ko ih finansira i ko su izvršioci. Ukoliko to ne uradite smatravši vas za sučesnike i izvršioci u ovom planu – saopštio je Rabrenović.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije