Povežite se sa nama

Crna Hronika

RAČUNARSKA PREVARA: Britanac oštetio barsku firmu za 3.000 eura

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Barska policija podnijela je prijavu protiv Britanca A.T. (27) , koji je, kako se sumnja, računarskom prevarom oštetio barsku firmu Hemosan za 3.000 eura.

“Osumnjičeni je djelo izvršio na način što je, kako se sumnja, presrijetanjem elektronske komunikacije koja je ostvarena između oštećenog pravnog lica i kompanije sa kojom sarađuju, izvršio izmjenu podataka o plaćanju, u namjeri da sebi pribavi imovinsku korist, nakon čega je podigao novčana sredstva”, kazali su iz policije.

Kako je saopštila policija, AT. je ovo djelo izvršio na štetu pravnog lica „Hemosan” d.o.o iz Bara i krivičnim djelom je pribavio protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 3.000 eura.

“Službenici Uprave policije su preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u koordinisanim aktivnostima sa Osnovnim državnim tužilaštvom u Baru, kancelarijom Interpol-a u Podgorici, izvršili identifikaciju vlasnika bankovnog računa na koji je uplaćen novac i protiv njega podnijeli krivičnu prijavu”, objasnili su iz Uprave policije.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije