Povežite se sa nama

Politika

RADOVIĆ: Nijesam za izbore u Budvi, ali ko jeste – zna put

Objavljeno

-

Foto: rtcg
Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednik Skupštine opštine Budva Krsto Radović kazao je da je protiv novih lokalnih izbora u metropolit crnogorskog turizma, a da oni koji misle da bi Budvani opet trebalo na birališta – znaju koji je put do toga.

„Nikakav problem, neka preduzmu sve što treba i daćemo mišljenje o tome. Dogovor je ipak izvjestan i ne sumnjam da se neće napraviti“, rekao je Radović u Jutarnjem programu TVCG.

Na pitanje zašto je odbio da zakaže novu sjednicu na kojoj bi se ponovo glasalo, Radović je pojasnio da nije u pitanju odbijanje niti zakazivanje bilo kakve nove sjednice.

„To je sjednica koja je i dalje u toku bila, zahtjev je bio kolega da se ponovi glasanje. To poslovnički nije moguće. Prvi put bi u istoriji bilo da se tako nešto desi“, rekao je Radović.

Demokratska Crna Gora je bila uzdržana tokom glasanja o Izvještaju jer su smatrali da ima manjkavosti u dokumentu.

Govoreći o turističkoj sezoni, Radović je rekao da je zadovoljan, ali da ne bi želio da previše hvali rezultate Vlade Crne Gore i Turističke organizacije.

„Budva je puna, neka se ovako nastavi i mislim da ćemo imati dobre rezultate“, rekao je Radulović, navodeći da je finansijska situacija u gradu stabilna.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije