Povežite se sa nama

Društvo

RADULOVIĆ: Tražićemo informacije o zadržavanju Vuksanović Stanković, o razlozima upoznat neformalno

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Tražićemo informacije o zadržavanju poslanice Socijaldemokratske partije Draginje Vuksanović Stanković na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ – naveo je ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović, dodajući da je o razlozima zadržavanja upoznat neformalno, ali da to ne bi javno komentarisao.

On je, na konferenciji za medije sa mađarskim kolegom Petrom Sijartom povodom donacije 200.000 vakcina protiv kovida-19, kazao da je Ambasada Crne Gore u Beogradu kontaktirala nadležne organe Srbije i da je nakon toga Vuksanović Stanković puštena na let za Podgoricu.

– Ne razumijem koji su razlozi koji su doveli do toga da Vuksanović Stanković bude dva puta zadržana na aerodromu u roku od sedam dana – rekao je Radulović, prenosi Agencija Mina.

Istkao je da su za Vuksanović Stanković, bilo kog drugog poslanika, ali i bilo kog drugog crnogorskog državljanina, ambasade Crne Gore bilo gdje u svijetu na usluzi, da pomognu ukoliko imaju neki problem.

– Ambasada Crne Gore u Beogradu je odmah reagovala i kontaktirala MVP i Vukasnović Stanković je poslije toga odmah puštena na let za Podgoricu – naveo je Radulović.

MVP, on lično i ambasade Crne Gore će, kako je kazao, uvijek biti uz državljane Crne Gore.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije