Povežite se sa nama

Region

RAJIĆ (SNS): Krivokapić angažovao savjetnike Dragana Đilasa, cilj je da se iz Crne Gore destabilizuje Srbija!

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Poslanik SNS-a Predrag Rajić saopštio je da nije ništa novo to što iz Crne Gore kreće akcija rušenja vlasti u Srbiji i destabilizacija te zemlje.

“Svako ko je politički pismen i ko je želio da vidi i prati situaciju u Crnoj Gori mogao je da vidi da se sprema jedna takva operacija. Treba se samo vratiti malo unazad i sjetiti se da je Zdravko Krivokapić davao opširne intervjue za Đilasovu televiziju Nova S, da je ismijavao srpsku podršku Crnoj Gori kada smo im poklonili vakcine, rekavši kako je sve to politika, kao i da u kontinuitetu vodi jednu licemjernu i ciničnu politiku, gdje se on zvanično zalaže za poboljšanje odnosa sa Srbijom, a istovremeno nastavlja politiku protjerivanja ambasadora Republike Srbije”, naveo je Rajić.

Kako je dodao, Krivokapić svaki dan šalje neke čestitke i pisma podrške takozvanom nezavisnom Kosovu i vodi apsolutno identičnu spoljnu politiku kakvu je vodio DPS.

“Ovo je samo jedan kontinuitet napada na predsjednika, Krivokapić je već angažovao neke savjetnike iz Srbije koji su bliski Draganu Đilasu i to je zvanično uradio. Smatram da je Krivokapić kao poslušnik Vijesti zapravo samo počeo da sprovodi onu politiku koju je najavio Željko Ivanović prije sedam dana u svojoj kolumni u svom listu. Tada je napisao da neće biti političkog mira u Crnoj Gori dok se ne sruši Aleksandar Vučić sa vlasti u Srbiji”, rekao je Rajić za Srpski telegraf.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije