Povežite se sa nama

Vijesti

RAKOČEVIĆ: Odlazi cirkus, a sa njim premijer i ostali cirkusanti koji za sobom ostavljaju pustoš

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Premijer Krivokapić juče je ponosno šetao Nikšićem, dok mu državom šetaju Kobre, agenti BIE i ko zna još čiji tajni agenti, praveći procjenu bezbjednosne situacije u zemlji. Zlonamjerni bi to nazvali okupacijom, smatra predsjednik Odbora Glavnog grada SD-a Marko Rakočević.

On navodi da se prvi bezbjednjak nemušto sakrio iza svojih potpredsjednika koji daju oprečne izjave i zbunjuju građane, ili kako je kazao, prosto nije imao vremena jer Kobrama i ostalim agentima pokazuje puteve u i oko Cetinja (sjetimo se špijuna Simijanovića).

– O poniženju jedne nezavisne države i NATO članice ni riječi. Strani agenti nesmetano danima krstare Crnom Gorom. Ne smeta to izgleda nikome, a i zašto bi. Za Premijera i njegove smo samo 27. izborna jedinica, pa se i podrazumijeva tako nešto – navodi Rakočević.

On je podsjetio da je premijer u Nikšiću juče izjavio da će početkom septembra broj novooboljelih od kovida dostići cifru od 1000 dnevno, povodom čega je zabrinut, ali kako kaže Rakočević, isto ga više brine kako će Porfirije i ostale zvanice bezbjedno stići do Cetinjskog manastira, kako završiti vjersku ceremoniju.

– A za zdravlje građana ko još brine. Razmišljaćemo nakon 5. septembra, sada je važnije u Vili Gorici proslaviti godišnjicu pobjede na izborima, relaksirano nakon podjele po 3 litra ulja oslobođenim građanima Crne Gore i to sve od para poreskih obveznika – navodi Rakočević.

Konstatovao je da su prosvjeti stare priče (i dalje ne znamo da li djeca nose ili ne nose maske, da li smijenjeni direktori imaju normu, pola norme ili ostaju bez iste), te da u zdravstvu nema ništa novo (osim što svakog dana po par uglednih zdravstvenih radnika napusti KBC ili neku od bolinica, službi hitne pomoći, čak smo i cijelu stanicu hitne pomoći u Golubovcima ugasili).

Rakočević je istakao da smo sa 600 zaraženih dnevno evropski rekorderi, ali kako je kazao, to nije važno dok Jakov i Mickey ne proglase kraj paradajz sezone i dok Porfirije i Joanikije ne slete na Cetinje.

– Nakon toga ćemo se o jadu zabaviti i kriviti prethodnu vlast za sve loše što se dešava i što će se desiti, manirom propalog studenta kome su profesori krivi jer je opet pao ispit – kazao je on.

Rakočević je kazao da je premijer otišao i korak dalje kada je najavio i krivičnu prijavu protiv građanina Veljovića.

– Možda je sljedeći potez i podnošenje prijave protiv samoga sebe, po ugledu na političkog uzora predsjednika Srbije, koji nakon svake svađe sa samim sobom podnese krivičnu prijavu protiv sebe samoga i tako riješi problem – navodi on.

Rakočević smatra da sve ovo podsjeća na cirkus, a kako je kazao, o odlazećem cirkusu je pjevao i Balašević koji kaže: „Odlazi cirkus iz našeg malog grada, širokim drumom što izlazi na most, odlazi Cirkus i ja se pitam sada, ko je domaćin, a ko je bio gost“.

– I sa tim cirkusom će otići i premijer i kvazi ministri, cirkusanti, ova nesposobna Vlada, koja će iza sebe ostaviti pustoš u svakom smislu,finansijskom, zdravstvenom, bezbjednosnom, moralnom… Balaševic bi rekao,a ja time i zaključio: „Odlazi fakir i artisti na žici i tužni pajac što bio mi je drag“ -zaključio je on.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije