Povežite se sa nama

Region

RAKOVIĆ: Treba li objaviti kojim poslanicima iz Crne Gore je zabranjen ili otežan ulaz u Srbiju?

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Piše: dr Aleksandar Raković

Nedavno zadržavanje poslanice crnogorskih separatista u Skupštini Crne Gore Draginje Vuksanović Stanković na ulazu i izlazu iz Republike Srbije otvorilo je pitanje odnosa javnosti prema osobama kojima je zabranjen ili otežan ulaz u našu zemlju.

Iako ima mišljenja da je Draginja Vuksanović Stanković zaustavljena i zbog toga što je Srbe uporedila sa psima, glasnim dobacivanjem srpskim poslanicima u Skupštini Crne Gore “ne lajte, ne lajte”, potrebno je ipak dati neka pojašnjenja kako bi se situacija učinila jasnijom.

S tim u vezi je i pitanje da li bi bilo korisno objaviti fotografije i imena poslanika Skupštine Crne Gore kojima je zabranjen ili otežan ulaz u Republiku Srbiju?

I za te osobe, a i za našu javnost bilo bi korisno da se posteri s fotografijama i imenima tih lica iz Crne Gore učine javnim na svim ulazima u Republiku Srbiju, bilo da je riječ o administrativnim prelazima prema Republici Srpskoj i Crnoj Gori, graničnim prelazima prelazima prema susjednim zemljama i graničnim prelazima u našim vazdušnim i rječnim lukama.

Time bi bio učinjen gest dobre volje, a i izbegle bi se neprijatne situacije kakva je bila ova s Draginjom Vuksanović Stanković koja je izvesno bila izložena stresu.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
2 komentara
Prijava
Notifikacija
guest
2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Jatotako
Jatotako
07.07.2021. 07:48

Rakovic Pokemon

Palilula
Palilula
07.07.2021. 18:01

To su Srbi već bili uradili Crnogorcima u prošlosti – Srbi su 1897 bili godine donijeli Zakon o zabrani useljavanja Cigana i Crnogoraca u Srbiju.
Mogu razumijeti razloge zašto su nam branili useljavanje u tamo njihovu ali mi ne može biti jasno zašto su zabranu stavili za Rome (zvali su ih Cigani) kada je opšte poznato da su im Romi prije jednog vijeka činjeli gro državljana što je i danas slučaj.
Pogledajte samo facu druga Rakovića i sve će Vam biti jasno…

Sponzor

Najčitanije