Povežite se sa nama

Društvo

REGOVANJE RTCG: Kvarimo im idilični društveni pejzaž

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Povodom izjava pojedinih poslanika tokom današnjeg zasijedanja Skupštine Crne Gore, reagovali su menadžment i uredništvo Radio i Televizije Crne Gore (RTCG).

Reagovanje prenosimo integralno:

Menadžment i uredništvo žale što su pojedini poslanici zgroženi programom Javnog servisa, tom jedinom tačkom koja kvari idiličnu sliku društvenog pejzaža: budžet je usvojen, poljoprivrednici su obradili i zasadili triput više površina nego lani, policija najsavremenijim automobilima, punih rezervoara, tjera i hvata kriminalce, zdravstvena zaštita je na najvišem nivou, jer smo, zahvaljujući ovima koji nas kritikuju, iskorijenili, ne samo Kovid, nego i ostale opake bolesti. Srećom i lijekova ima u izobilju. Pripremili su i turističku sezonu s visokoplatežnom klijentelom iz Trebinja i Bijeljine, te “oslobodili” Sveti Stefan i širom otvorili vrata svjetskim brendovima.

Naši su kritičari upoznali i javnost sa sadržajem temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom. Time su eliminisali sve podjele u Crnoj Gori.

U transparentnoj atmosferi izborili su se za mitropolita, koji učvršćuje Amfilohijevo nasljeđe.

Nema političkog revanšizma, posebno u prosvjeti, nauci i kulturi, niti zapošljavanja litijaša, uže i šire rodbine, te svaki pravi profesionalac može računati na angažman.

Zdušno su podržali i Rezoluciju o Srebrenici i, s osjećanjem patriotizma i privrženosti, dostojno obilježili državni praznik – Dan nezavisnosti.

Kad je u pitanju preporuka da mlađi od 26 godina ne gledaju naš dnevnik, nema ilustrativnijeg odgovora od vokabulara i debate onih koji nas kritikuju. Građani Televiziju i ne moraju gledati, ali ne mogu ostati slijepi za stvarnost.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije