Povežite se sa nama

Vijesti

REKAO DA SU SVI KRALI: Milatović – Izjava o ministrima moj lični stav

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ministar ekonomskog razvoja, Jakov Milatović, saslušan je u svojstvu građanina, u osnovnom državnom tužilaštvu. Istakao je da ostaje pri stavu koji je ranije izrekao na sjednici Odbora za ekonomiju, finansije i budžet kada je kazao kako do sada nije bilo ministara koji nijesu krali. Milatović je istakao da je ta izjava njegov lični stav

„Taj stav nijesam temeljio samo na percepciji koju kao građanin imam i koji, sasvim sigurno, veliki broj građana u Crnoj Gori dijeli sa mnom, nego kao neko ko se bavio ovom tematikom i ko je prije nego što je ušao u Vladu Crne Gore, bio međunarodni ekspert za određene stvari u oblasti ekonomskog razvoja i bio u prilici da čita relevantne međunarodne izvještaje i od Evropske komisije, Stejt Departmenta, Fridom hausa… Svi jasno ukazuju na problem visoke visoke korupcije u Crnoj Gori kao problem u demokratizaciji i ekonomskom razvoju Crne Gore i ka jednom bržem pristupanju Crne Gore Evropskoj uniji“, kazao je Milatović.

Zbog sporne izjave prijavu je protiv Milatovića podnijelo pet bivših ministara – Sanja Damjanović, Suzana Pribilović, Dragica Sekulić i Aleksandar Bogdanović.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije