Povežite se sa nama

Politika

SA DELEGACIJOM: Ministarka Borovinić Bojović u posjeti Hrvatskoj

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović predvodi delegaciju Vlade Crne Gore, koja od 24. do 26. maja 2021. godine, boravi u zvaničnoj posjeti Hrvatskoj. Cilj posjete je razmjena stavova o saradnji u vezi transplantacionog programa i razmjena mišljenja za razvoj i unapređenje dobre saradnje zdravstvenog sistema dvije države u ovoj i ostalim oblastima.

Kako je saopšteno iz Ministarstva zdravlja, pored ministarke Borovinić Bojović u crnogorskoj delegaciji su i generalni sekretar Vlade Crne Gore Božo Milonjić, direktorica Kliničkog centra Crne Gore Ljiljana Radulović, predsjednik Nacionalnog koordinacionog tijela u oblasti resađivanja organa Danilo Radunović, v.d. direktora Klinike za nefrologiju Kliničkog centra Crne Gore BatrićBabović, direktor Klinike za urologiju u Kliničkom centru Crne Gore Petar Kavarić i savjetnica u Direktoratu za biomedicine i transplantaciju u Ministarstvu zdravlja Sandra Damjanović.

“Pored posjete Ministarstvu zdravstva Republike Hrvatske i održavanja sastanka na visokom nivou sa ministrom zdravstva Hrvatske – prof.dr Vili Berošem i nacionalnom koordinatorkom za transplantaciju organa – dr Mirelom Bušić, plan posjete crnogorske delegacije predviđa i posjetu Kliničko bolničkom centru Zagreb i održavanje sastanka sa doktorima odgovarajućih specijalnosti”, navodi se u saoštenju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije